About Me

Salut 🙂

Bine ai venit pe site-ul meu!

Ma numesc Mircea Netea, fac fotografie din 2003 si ma bucur ca pot sa-i ajut pe altii prin munca mea. Locuiesc in Bucuresti din 2007 si am propriul studiou in zona Budapesta.

Am pus in “My Work” 7 albume cu fotografii:

    Gallery 1 si Gallery 2 reprezinta o selectie cu cele mai bune cadre de la sedinte foto din ultimii 4-5 ani.

Fetele care doresc sa faca modeling au nevoie la inceput de sedinte foto care se numesc “teste foto”. In albumul Models am pus astfel de fotografii.

    Catwalk contine fotografii de la show-urile designerilor. Pot surprinde si momentele de pregatire – backstage.

Cred ca cel mai mult imi place sa fac fotografie de portret. Poate fi artistic, comercial, business, sau sa redea o pasiune.

    Lookbook este un album cu selectii din colectiile designerilor. Sunt foarte atent la cum stau hainele, la pozitii, cute etc. Sedinta foto se poate realiza in studio sau intr-o locatie aleasa de client.

Realizez si fotografie de produs: pantofi, bratari, coliere, tinute fata-spate, cutii etc. Pot fi pe fundal alb(“de online”), sau pe un fundal care sa contina si alte elemente de decor.

Pentru mai multe detalii si preturi, puteti folosi pagina de contact de pe site.

Ca sa pot aprecia cat mai bine ce fel de fotografii aveti nevoie, ma ajuta sa stiu numarul de produse, cate fotografii finale prelucrate doriti si daca sedinta foto sa fie in studio sau in alta parte. Pentru programari, cel mai lejer este sa stabilim cu aproximativ o saptamana inainte.

Happy day contine fotografii de la evenimente private, este cu parola si voi scrie intr-un post viitor de ce.

error: Content is protected !!